Laptop Café Blog - Laptop, tablet, netbook használat és javítás, tippek, ötletek - Laptopszerviz Pesten és Budán

Döbbenetesen furcsa USB szerkentyűk

2017. augusztus 07. - laptopcafe

gyogyito-bagoly-usbIrodai perifériák? Külső tárhely, videokártya? Hardverkulcs? Ugyan! Csatlakoztass bölcs baglyot vagy repdeső T. rexet számítógépedhez!

Nemrégiben már bemutattunk jó pár teljesen értelmetlen laptopkiegészítőt és tartozékot, ám úgy tűnik, az USB-csatlakoztatás lehetősége ennél is szélesebb távlatokat nyit a pihent agyú tervezők számára. Ne korlátozzuk tehát a számítógépünk sokoldalú USB-portjának felhasználói használatát az irodai perifériák vagy dongle-ek csatlakoztatására, hiszen ma már ezeknél sokkal fantasztikusabb USB-eszközök léteznek. Válogattunk párat a legkülönlegesebbek és legfurcsábbak közül, melyek meglepően hasznosak vagy teljesen alkalmatlanok is lehetnek. Az USB porszívótól kezdve a gyógyító bagolyig minden furcsa USB-eszközt meg lehet vásárolni üzletekben, webáruházakban.

Kézműves USB hosszabbító

usb hosszabbító házilag

Ezt a hosszabbítót azok számára találták ki, akiket bosszantanak a szövevényes adatátviteli mutatók. Ez a steampunk stílusú periféria fényesen világít, amikor egy USB 2.0 eszközt csatlakoztatunk és sokkal érdekesebbé teszi a fájlátvitelt és a periférikus beállításokat. A lett stílusú faragvány, az elektroncsöves világítótorony és a fonott kábel együttesének kellemes esztétikai hatása vitathatatlan, és ez kétségtelenül jogosulttá teszi ezt az apró készüléket arra, hogy helyet foglaljon az íróasztalunkon.

Robot USB hub

robot-usb-hub

Ez a barátságos robot villogó kék szemekkel életre kel, ahányszor csatlakoztatjuk a számítógépünkhöz. Gumiabroncs biztosítja számára a mobilitást, valamint állítható karokkal is rendelkezik, melyekkel bármilyen elképzelhető kifejezést képes produkálni. Nincs okunk tartani attól, hogy engedetlen robot lesz belőle; hűen szolgálja a tulajdonos személyes négyportos USB hubját.

USB-s miniatűr vákuum porszívó

usb-porszívó

Ez akár valóban hasznos lehet. A sűrített levegős ipari porszívók/porfúvók kényelmetlenek lehetnek, de a rendszerünk tisztításához használhatjuk az itt látható kütyüt, amelyet forgalmazói a világ legkisebb USB-s porszívójaként hirdetnek. A por és a morzsák egy szempillantás alatt eltűnnek e készülék újrafelhasználható szűrőjének köszönhetően, emellett még ergonomikus kialakítása is kellemes. 4 lábú csatlakozóvezetékkel tervezték.

Repülő T. rex - USB helikopter

t-rex-helikopter

Hogy is élhettél eddig enélkül?! Saját Jurassic Park-kaland hozható össze ezzel az USB áramfelvételű T. rex helikopterrel. A magasfényű festési munkának és a mechanikus rotoroknak köszönhetően nagy eséllyel vonja majd magára munkatársaink figyelmét, ha kitesszük irodai asztalunkra. Egy teljes töltés 10 perces repülési időt biztosít, ami tökéletesen kielégítheti a légi közlekedéshez fűzött álmainkat egy ebédszünetben. Az infravörös érzékelő a kézmozdulatokat veszi alapul, így nem kell az akkumulátor miatt aggódni.

Gyógyító bagoly szerkentyű

gyogyito-bagoly-usb

A baglyok bölcs és éber lények, ezért jó ötlet, ha mindig magunk mellett tudunk egyet. Ez a kütyü nyugodtan ül a laptop mellett, körültekintően figyel mindent és mindenkit a környezetünkben. Mikor az USB portba csatlakoztatjuk, oldalra pillant és a fejét is mozgatja. Ez a fenséges madár-gadget fehér vagy világosszürke változatban található meg és minden irodai környezetben megfelelő, engedelmes madár-társnak bizonyul. Egybehangzó felhasználói vélemények szerint gyógyító hatása vitathatatlan. Fejfájásodat elűzi, gyomorégésedet megszünteti, fülzúgásod abbamarad. A gyógybagoly arra is jó, amire nem.

usb_flower_lavender_p_80087_1355892555_215_215_1.jpgUSB illatvirág

Ez az USB-alapú eszköz nemcsak ilyen nagyon szép, hanem illatanyag-kibocsátó funkciójával arra is képes, hogy mentálisan az irodától távolra röpítsen minket, egy általunk éppen áhított környezetbe. Miután megvásároltuk az első kibocsátónkat, bármikor cserélhetjük az illatos aromaanyagokat a kívánt légkör megteremtéséhez: válogathatunk a levendula, jázmin, óceáni szellő, kamilla között. Több USB port esetében megpróbálhatjuk kombinálni a különböző illatokat, létrehozva egy egyedi olfaktorikus élményt. Illatozzék száz USB-virág!

USB multiméter

usb-multimeterEz az USB multiméter minden USB eszköz áram- és feszültségleolvasásáról mérést végez, minden további vezeték nélkül. Ez a flash meghajtó méretének megfelelő kompakt eszköz élénk, kék, áttetsző burkolatot és saját kiterjedéséhez képest nagyméretű digitális képernyőt tartalmaz. Könnyen szállítható (vágd zsebre!) és kényelmesen használható (dugd be!). Bárhol és bármikor égető szükség lehet rá! Mindössze csatlakoztatni kell és a kijelzőjén szemet gyönyörködtetően váltakozni fognak az áram- és a feszültségértékek.

kiegészítő hardver eszköz, eszközök - usb hosszabbító házilag - laptop_kiegészítők - tartozékok - laptop usb csatlakozó csere, javítás,  - kütyü - dongle - hardverkulcs - usb 2.0 gadget - tech - számítástechnika - szervizblog

A bejegyzés trackback címe:

https://laptopcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3212725018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skywatcher 2017.08.08. 11:41:28

Ezeket meg is lehet rendelni valahol (egyik érdekelne) ?

usb2.0 2017.08.08. 12:32:00

Sokkal döbbenetesebb mostanában a cikkírók erősen túlzó, és hatásvadász címválasztásai
LAPTOPCAFÉ - www.laptophardware.hu - Laptop szervíz Budapest - 13. kerület: Angyalföld. Webáruház és szakszerviz Pesten és Budán - Notebook alkatrészek minden típushoz. Ingyenes laptop kijelző csere, javítás. Szerelési tippek - kijelzőcsere házilag. Vírusirtó program telepítése hotdozható számítógépre - javító műhely budapest. Akkumulátor töltő, billentyűzet minden laptoptípushoz. További kulcsszavak Google kereséshez: PC meghibásodás - laptop_töltő - - számítógép megjavítása Budapesten - Béke út, Fehérvári út - szakszerű kiszolgálás
süti beállítások módosítása