Laptop Café Blog - Laptop, tablet, netbook használat és javítás, tippek, ötletek - Laptopszerviz Pesten és Budán

Pörgesd fel a karácsonyt a kütyüiden

2017. december 24. - laptopcafe

hologrammos karacsonyfaHáttérképek, matricák és játékok az ünnepre

Itt a karácsony és közeledik az újév is, a hétköznapokban a dekorációk emlékeztetik a laptophasználókat ezekre az ünnepekre. Van, akit nem érdekel az ünnepi láz, mások beállítanak egy karácsonyfás háttérképet, és vannak olyanok, az igazi fanok, akik minden kütyüjüket „karácsonyosítják”.

Ajándékok minden mennyiségben

A dekorációnál is fontosabb kérdés, hogy milyen ajándékot vásároljunk családtagjainknak, rokonainknak és ismerőseinknek. A probléma megoldása felé vezető úton az első lépés az árkategória kiválasztása. Ha mélyebben szeretnél a zsebedbe nyúlni, itt egy felmérés arról, hogy a fiatalok mit szeretnének karácsonyra:

  • Első helyen a táblagép áll. A megkérdezettek 24%-a szeretne karácsonyra tabletet kapni.
  • A videojátéknak 17% örülne nagyon. (Ezek a laptoposok nem torrenteznek).
  • Az okostelefonnak még mindig nagy a népszerűsége, bár egyre többen gondolják úgy, hogy ez a kütyü hétköznapi használati cikk, azért 13% még örülne egy új mobilnak.
  • Digitális fényképezőgépet a megkérdezettek 12%-a szeretne karácsonyra.
  • E-book olvasót 11% látna szívesen a fenyőfa alatt.

Olcsó karácsonyi kütyük

karacsonyfa pendriveA karácsony hangulatát hozzák el az apróbb ajándékok is, melyekkel munkatársaidnak is kedveskedhetsz. Óriási élmény lehet egy dizájnos pendrive, ami fenyőfadíszt, mikulást vagy fenyőfát mintáz. A hátizsákos télapó, a rénszarvas vagy éppen a hóember flashdrive hagyományosnak mondható, de a különlegességek kedvelői kaphatnak mikulássapkás "Minyonok" figurát is.

Olcsóbb, de a munkahely karácsonyi díszítésében jobban használható a hóembert, mikulást vagy rénszarvast ábrázoló egéralátét, mely a használhatóság kedvéért túlsúlyos figurákat mintáz.

karacsony pendrive

USB-s karácsonyfa

Kétségtelenül az ünnepi készülődés sztárja a USB meghajtóra csatlakoztatható, világító műfenyő. Széles a választék: van hagyományos, optikai szálas, és még háromdimenziós is. Az elszántabbak választhatnak zenélő USB-s karácsonyfát is. Mellékesen, ha USB-re csatlakoztatható világító kütyüt szeretnénk, akkor szinte bármit megtalálhatunk a karácsonyi vásárokban.

usb karacsonyfa

Karácsonyi hangulat a laptopon

A laptop karácsonyi hangulatát sokféleképpen fokozhatjuk. A karácsonyi háttérkép beállítása alap, ezzel kezdi minden ünnepre készülődő. Az igazán elszántak karácsonyi matricával díszítik a gép műanyag burkolatát. Ez ugyan jól néz ki, de érdemes olyan típust vásárolni, melyet az ünnepkör befejeztével el lehet távolítani a fedélről.

egeralatet karacsony

Pörgesd fel a karácsonyt és díszítsd fel a hátteret a kütyüiden, a laptopon és a számítógépen is. Nem kevésbé érdekes témákról olvashatsz még: kütyü vásárlása, laptop javítás, tablet szerviz, laptop kiegészítők webshop, számítógép alkatrész.

A bejegyzés trackback címe:

https://laptopcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr8413522055

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ésszerű ünneplés 2017.12.25. 11:45:53

Mindenkinek Kellemes Téli Napfordulós Ünnepeket! Mert a napforduló ideológia mentes és igazolható tény.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
LAPTOPCAFÉ - www.laptophardware.hu - Laptop szervíz Budapest - 13. kerület: Angyalföld. Webáruház és szakszerviz Pesten és Budán - Notebook alkatrészek minden típushoz. Ingyenes laptop kijelző csere, javítás. Szerelési tippek - kijelzőcsere házilag. Vírusirtó program telepítése hotdozható számítógépre - javító műhely budapest. Akkumulátor töltő, billentyűzet minden laptoptípushoz. További kulcsszavak Google kereséshez: PC meghibásodás - laptop_töltő - - számítógép megjavítása Budapesten - Béke út, Fehérvári út - szakszerű kiszolgálás
süti beállítások módosítása