Laptop Café Blog - Laptop, tablet, netbook használat és javítás, tippek, ötletek - Laptopszerviz Pesten és Budán

Kielégítő videók a Youtube-on

2017. december 31. - laptopcafe

kielegito videoHogyan legyél elégedett a laptopot bámulva?

A laptop és a számítógép számtalan hasznos feladatra használható, többek között arra is, hogy elégedettek legyünk. A kielégítő videók pont ezt a célt szolgálják, bár nevük magyarul kissé megtévesztő és furán is hangzik. Az angolul „Satisfying Video”-nak nevezett összeállítások elvben azt a célt szolgálják, hogy elégedetté tegyék az embert, innen is a nevük.

30 millió ember nem tévedhet?

A youtube-on talált videók közül a legnézettebb filmet több mint harminc millióan látták, de a Google keresőben a „Satisfying Video” kifejezésre rákeresve is olyan videókat találunk, melyek több milliós nézettséget kaptak már. A dolog lényege, hogy ehhez nem kell erős videokártya mint a legtöbb videojátékhoz, még csak erős laptopra sincs szükség, a legtöbb felvétel még csak nem is HD minőségű, tehát szinte bármilyen gépen lejátszható.

Mitől leszek elégedett?

szines videoA recept rendkívül egyszerű. A laptopodon rákattintasz a Youtube videóra, és ott olyan filmösszeállításokat nézhetsz, melyek rendkívül boldoggá és elégedetté tesznek. Ezek általában olyan mozdulatsorok, melyeket egyébként nem láthatnál, valamilyen gyártási folyamat ritmikusan ismétlődő mozzanatai, vagy olyan dolgok nagy mennyiségű gyártása, melyeket egyébként szeretnél megszerezni.

Vannak a videók között olyanok, melyek odakerülése érthető, hiszen a formátlan agyagtömbből kialakuló edény látványa valóban lenyűgöző és érdekes. A gyors tortaszeletelést is sokan szeretik nézni, hiszen a krémes belső töltelék látványa íncsiklandó, bár itt inkább az étvágy növekszik csupán.

A kutyus hajszárítózásának kielégítő mivoltával kapcsolatban azonban vannak kétségeim.

Ha kielégítő videókat szeretnél nézegetni, akkor a Google keresőjében a „kielégítő videó” vagy „Satisfying Video” kifejezéseket kell beírnod, és máris böngészhetsz a jobbnál jobb jelenetek között. Sajnos vagy szerencsére a legtöbb összeállítás felbontása maximum 480p, ezért nincs nagy laptop igénye, de éppen ezért nem is szerencsés teljes kijelzős módban megtekinteni ezeket.

Annak, aki szilveszter estéjén szeretne elégedetten átlépni az újévben, bátran ajánljuk ezeket a videó bejátszásokat, ahol sikert arat az is, ha egy földműves a traktorjával éppen arat. Az én személyes kedvencem az a jelenet, ahol felmosóronggyal rajzolnak képeket a poros utcakövekre, zseniális.

H. CS.

Kielégítő és izgalmasan érdekes videók a Youtube-on találhatsz egyszerű kereséssel. További érdekes témákról olvashatsz, ha az alábbiakra keresel rá: youtube érdekességek, laptop javítása, Google kereső.

A bejegyzés trackback címe:

https://laptopcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1513535875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
LAPTOPCAFÉ - www.laptophardware.hu - Laptop szervíz Budapest - 13. kerület: Angyalföld. Webáruház és szakszerviz Pesten és Budán - Notebook alkatrészek minden típushoz. Ingyenes laptop kijelző csere, javítás. Szerelési tippek - kijelzőcsere házilag. Vírusirtó program telepítése hotdozható számítógépre - javító műhely budapest. Akkumulátor töltő, billentyűzet minden laptoptípushoz. További kulcsszavak Google kereséshez: PC meghibásodás - laptop_töltő - - számítógép megjavítása Budapesten - Béke út, Fehérvári út - szakszerű kiszolgálás
süti beállítások módosítása