Laptop Café Blog - Laptop, tablet, netbook használat és javítás, tippek, ötletek - Laptopszerviz Pesten és Budán

Aranyból is készül laptop

2018. január 14. - laptopcafe

arany hp  laptop.jpgMilyen az igazi presztízs gép?

A „menő gép” fogalma mindenki számára mást jelent. A Gamerek, akik igazán sokat költenek egy laptopra vagy asztali számítógépre, hatalmas összegeket költenek a legújabb modellre, nem érdekli őket különösebben a díszítés, bár az utóbbi években a gyártók igyekeznek agresszív dizájnnal felhívni magukra a figyelmet.

A gamerek aranya

A komoly játékos képes akár 3 millió forintot is adni a laptopért, és nincs szükség arra, hogy aranyozott legyen a fedele vagy gyémántokkal legyen kirakva az embléma. Az Acer Predator 21X a gamerek számára felér a legdrágább gyémánttal is, pedig csupán fémből és műanyagból készült. Laikusként azt gondolhatnánk, hogy a presztízsgép vonzerejét a hajlított kijelző vagy a dupla akkumulátor adja, de valójában az i7-7820HK-s processzor is csak ráadás. A valódi értéket a két darab GeForce GTX 1080-as videokártya képviseli, mely egyenként 8GB GDDR5X memóriát tartalmaz.

acer laptop predator

A laptopok között ritka, hogy két darab, és ennyire nagy teljesítményű videokártyát zsúfoljanak a műanyag burkolat alá, hiszen a hűtés megoldása problematikus. Értelemszerűen a gépet fejleszteni lehetetlen, aki megvásárolja, addig használja, amíg a legújabb videojátékokat már nem képes futtatni.

18 karátos HP

A technikában nem túl járatos vásárlók számára a HP elkészítette a Spectre 13-as modell 18 karátos arannyal bevont változatát. Nem kell érteni a laptop hardveréhez, a vékony aranygép, a kézzel írott billentyűzet feliratokkal magáért beszél. A HP laptopját Jess Hannah dizájner készítette el, természetesen limitált mennyiségben, és ha valakinek az arany burkolat nem lenne elég menő, akkor a cég logóját megkaphatja gyémántkövekből kirakva.

hp spectre arany

A tiszta aranyból készített laptop mellett egy kifinomultabb gépet is készített a HP. A fekete burkolatú notebookfedelét Swarovsky kristályokkal és arany rajzolattal díszítette a londoni Tord Boontje dizájner.

A gép áráról és paramétereiről csak annyit tudhatunk, hogy az arany és gyémánt díszítések előtt 1200 dollárt értek.

hp arany rajzolt laptop

Apple aranyból

arany appleAz arany és gyémánt szerelmesei szinte bármilyen laptop vagy okostelefon modellt megrendelhetnek a Computer Choppers oldalról. A cég nem csak a legújabb MacBook-ot vagy az iPhone 6 aranyból készült változatát kínálja a vásárlóknak, hanem gondoltak a konzervatív vásárlókra is, a régebbi típusú kütyüket is megkaphatjuk 24 karátos aranyban, gyémánttal díszítve.

Akinek az arany és a gyémánt unalmas, az rendelhet pitonbőrrel bevon gépet is. Mivel a hirdetést egy adok-veszek weboldalon találtuk, erősen kérdéses a kígyóbőrrel bevont, aranyozott laptop jogi helyzete, de a bevállalós vásárló gyémánttal díszített billentyűkön gépelhet, bár nem lehet valami kényelmes a kiálló gyémántfelület.

kigyobor arany laptop

Aranyból és gyémánttal kirakva is készül laptop, melyet könnyen szervizelhetnek a szakemberek. Néhány olyan témát ajánlunk itt, melyet érdemes lehet elolvasni mindenki számára: laptop javítás, hardver csere, kütyü vásárlása, laptop videokártya szerviz, számítógép hardver.

A bejegyzés trackback címe:

https://laptopcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr413575841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
LAPTOPCAFÉ - www.laptophardware.hu - Laptop szervíz Budapest - 13. kerület: Angyalföld. Webáruház és szakszerviz Pesten és Budán - Notebook alkatrészek minden típushoz. Ingyenes laptop kijelző csere, javítás. Szerelési tippek - kijelzőcsere házilag. Vírusirtó program telepítése hotdozható számítógépre - javító műhely budapest. Akkumulátor töltő, billentyűzet minden laptoptípushoz. További kulcsszavak Google kereséshez: PC meghibásodás - laptop_töltő - - számítógép megjavítása Budapesten - Béke út, Fehérvári út - szakszerű kiszolgálás
süti beállítások módosítása