Laptop Café Blog - Laptop, tablet, netbook használat és javítás, tippek, ötletek - Laptopszerviz Pesten és Budán

2017 legérdekesebb kütyüi: okos zuhanyrózsa és okos fésű

8,5 kg-os brutál gamer laptop és hülye okoskütyük

2017. szeptember 09. - laptopcafe

A gamer laptopokra nagy a kereslet: 8,5 kg élősúly

predator-laptop.jpgAz elektronikai termékek gyártói minden évben a CES-en, a Consumer Electronics Show-n mutatják be legújabb fejlesztéseiket, termékeiket Las Vegasban. A felhasználók itt ismerkedhetnek meg a legújabb laptopokkal, tévékkel, okostelefonokkal, de a gyártók által kitalált, eszement ötletek is itt kerülnek bemutatásra.

2017-ben az egyik elképesztő újdonság az Acer Predator 21 X laptopja volt, melyet kifejezetten „gamerek” számára fejlesztettek. A gép megjelenésében is brutális és vagány, nem beszélve a beépített csúcsteljesítményű hardverről.

A brutális laptop egy tekintélyt parancsoló, 5 reteszel zárható bőröndben érkezik, a teljes csomag súlya nem kevesebb, mint 25 kg, ebből a laptop mindössze 8,5 kg. A csomagban találunk két, egyenként 330 wattos tápegységet és a laptop billentyűzethez cseregombokat, arra az esetre, ha eldurvulna a játék.

acer-predator-laptop.jpgAz Acer Predator 21 X 21 colos kijelzője hajlított, így egészen érdekes formájú az összezárt laptop. A gép műanyag és alumínium borítást kapott, melynek köszönhetően különösen strapabíró, bár a teljes szett súlyát és méretét figyelembe véve nincs sok esély arra, hogy a táskába dobva sétálgassunk vele az utcán. Az Acer terméke lényegében egy laptopba zárt PC, melyet az asztali géphez képest valamivel könnyebb szállítani.

A laptop csatlakozói: egy HDMI, két DisplayPort, egy Thunderbolt 3-as Type C konnektor, egy Gigabit Ethernet port és két tápegység csatlakozó a hátoldalon. A bal oldalára két USB 3.1 Gen 1 konnektor, egy SD kártyaolvasó és aranyozott hangcsatlakozók kerültek, míg a jobb oldalán további két USB 3.1 Gen 1 csatlakozót találunk.

A laptop hardvere

  • Processzor - Core i7-7820HK
  • Memória - négy darab DDR4-2400
  • Adattárolók - két darab 512 GB-os NVMe SSD és egy 1 TB-os HDD
  • Grafika - két darab GeForce GTX 1080, egyenként 8 GB GDDR5X memóriával

Okos zuhanyrózsa figyelmeztet a túlfogyasztásra

okos-zuhany-rozsa.jpegA hagyományos termékek mellett bemutatták a gyártók a legújabb innovációkat is. Az egyre furcsább okos kütyük közül azután mindenki kiválaszthatja a számára hasznos darabokat, vagy nevethet azon, melyet a legnagyobb marhaságnak tart.

A Hydrao okos zuhanyrózsa gyártói azt ígérik, hogy segítenek vidáman csökkenteni a vízszámlát. Az eszköz lényege, hogy a vízsugár színét - a beépített LED-ek segítségével – az elhasznált vízmennyiség függvényében változtatja meg: 10 literig zöld, 20 literig kék, 40 literig piros, afölött pedig elkezd villogni a lámpa, jelezve, hogy az átlagoshoz képest több vizet használsz.

Az okos zuhanyrózsa csatlakoztatható az okostelefonhoz, így egy applikáció segítségével ellenőrizheted a vízfogyasztásodat többféle időfelbontásban is. Az alkalmazás segítségével a Hydrao egyes funkciói is vezérelhetők. A gyártók leírása szerint a 90 Eurós eszközzel akár 25%-os megtakarítás is elérhető.

Az okosfésű tudja, jól  keféled-e a hajadat

okos-fesu-hair-coach.jpgA zsűri által innovációs díjjal kitüntetett termék az okosfésű volt, mely az urakból mosolyt, a hölgyekből elismerő pillantásokat váltott ki. Tény, hogy az első hallásra butaságnak tűnő eszköz önmagában egy remekmű, hiszen telezsúfolták érzékelőkkel és műszerekkel: gyorsulásmérő, giroszkóp, számítógép.

A Hair Coach azaz Hajedző névre keresztelt fésű alapjában véve semmivel sem tud többet hagyományos társaihoz képest, lehet vele fésülködni.

Az eszköz „okosságát” a műszerek által végzett munka adja: méri a fésülködés hosszát, intenzitását, mértékét és az okostelefonra telepített alkalmazás segítségével naplózza ezeket. Az alkalmazás szól, ha rosszul fésülködünk és segít a helyes használat elsajátításában, továbbá hajápolási tervet készít, melynek betartását ellenőrzi is. A 200 dolláros eszköz hihetetlen bónusz funkciója, hogy megállapítja, nedves-e a hajunk.


2017 legérdekesebb kütyüi: okos zuhanyrózsa és okos fésű, melyek meghódították a vásárlók szívét. Érdekes eszközökről és gépekről érdemes sokat olvasni: billentyűzet, hardver, gamer laptop, tech, új kütyü, okos eszköz.

A bejegyzés trackback címe:

https://laptopcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4612817738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
LAPTOPCAFÉ - www.laptophardware.hu - Laptop szervíz Budapest - 13. kerület: Angyalföld. Webáruház és szakszerviz Pesten és Budán - Notebook alkatrészek minden típushoz. Ingyenes laptop kijelző csere, javítás. Szerelési tippek - kijelzőcsere házilag. Vírusirtó program telepítése hotdozható számítógépre - javító műhely budapest. Akkumulátor töltő, billentyűzet minden laptoptípushoz. További kulcsszavak Google kereséshez: PC meghibásodás - laptop_töltő - - számítógép megjavítása Budapesten - Béke út, Fehérvári út - szakszerű kiszolgálás
süti beállítások módosítása