Laptop Café Blog - Laptop, tablet, netbook használat és javítás, tippek, ötletek - Laptopszerviz Pesten és Budán

Bútorok laptop alá

Mire tegyem a laptopomat, ha kevés a hely a lakásban?

2017. október 22. - laptopcafe

laptop munkaallomasHogy megmaradjon a mobilitás...

A laptop vásárlásának egyik fő oka, hogy könnyű, hordozható számítógépet szeretnénk otthonunkba, mely az asztali PC-hez képest jóval kevesebb helyet foglal el, emellett maximális mobilitást is kínál.

Napjainkban a nagyméretű asztali gépekre csak a teljesen elvakult gamereknek vagy nagyméretű grafikus fájlokat manipuláló szerkesztőknek van szükségük. Szövegszerkesztésre, blogírásra esetleg tanulásra tökéletesen megfelel a lényegesen kisebb méretű laptop is.

A munkahelyek kialakítása tekintetében az irodában egyszerű a helyzet, hiszen a berendezést a kényelmes laptophasználathoz igazítják, otthonainkban azonban teljesen más a helyzet. Ha otthon szeretnénk egy kényelmes munkahelyet kialakítani, több dologra is oda kell figyelni: a laptop megfelelő szellőzésére, hogy ne melegedhessen túl, a kényelmes testtartás megőrzősőre és a szemek védelmére. A laptop biztonságos elhelyezése és egészségünk megőrzése mellett egy sor egyéb dologra is oda kell figyelni még: legyen a közelben elegendő hálózati aljzat, elférjen az egér, csatlakoztathatóak maradjanak a kiegészítők. Lássunk néhány megoldást, melyek segítségével könnyen kialakíthatjuk a megfelelő munkahelyet laptopunk számára.

Lehajtható laptopasztal

Egyszerű és okos megoldás lehet, ahol kevés a hely a lakásban. A falra szerelhető, lehajtható polcot tetszés szerinti helyre rakhatjuk és a megfelelő székmérethez könnyen beállítható. Felhelyezés után a megfelelő helyre fúrt lyukba egy okos kis USB elosztót is tehetünk, hogy a pendrive-ok és egyéb perifériákat könnyen elérhető helyen csatlakoztassuk.

lehajthato laptop asztal

Bambusz laptop alátét

Ott jöhet jól ez az alátét, ahol nagyon kevés a hely és más funkciókra is használni szeretnénk az asztalt, de nem akarjuk folyton elpakolászni dolgainkat. A magasan elhelyezett notebook szellőzése is megoldott és a billentyűzet sincs útban, ha nem használjuk.

laptop alatet butor

Rejtett laptop

Mivel a laptop alapvetően hordozható eszköz, elképzelhető, hogy csak rövid ideig szeretnénk otthonunkban használni, ilyenkor jól jöhet egy nyitható asztal. Az elegáns kinézetű asztalba rejtett gépünk csak akkor látható, ha szükség van rá.

rejtett laptop asztal

Robogó laptop

Egy 1968-as Vespa önmagában is nagy kincs, hátha még laptopot is köthetünk rá. A robogó vázának átalakításával dizájnos számítógépes munkahelyet teremthetünk. Ebben az esetben nem a kényelem volt az elsődleges szempont.

robogo laptop

Maximális „laptopozódás”

Mivel egyre több időt töltünk el a számítógép vagy noteszgép előtt, olyan testhelyzetet kell keresnünk, mely egészséges és sokáig kényelmes is. A jövő laptop-bútorai a felhasználó igényeihez igazíthatók, a legokosabbak a gondolatainkat is kitalálják majd.

laptop fotel

Bútorok laptop alá, hogy kényelmesen használhasd mobil számítógépedet otthon is. Néhány extra olvasnivaló tartalom: notebook csatlakozás, laptop otthoni használata, laptop kiegészítők és tartozékok, bútor, design

A bejegyzés trackback címe:

https://laptopcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr513050130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
LAPTOPCAFÉ - www.laptophardware.hu - Laptop szervíz Budapest - 13. kerület: Angyalföld. Webáruház és szakszerviz Pesten és Budán - Notebook alkatrészek minden típushoz. Ingyenes laptop kijelző csere, javítás. Szerelési tippek - kijelzőcsere házilag. Vírusirtó program telepítése hotdozható számítógépre - javító műhely budapest. Akkumulátor töltő, billentyűzet minden laptoptípushoz. További kulcsszavak Google kereséshez: PC meghibásodás - laptop_töltő - - számítógép megjavítása Budapesten - Béke út, Fehérvári út - szakszerű kiszolgálás
süti beállítások módosítása