Laptop Café Blog - Laptop, tablet, netbook használat és javítás, tippek, ötletek - Laptopszerviz Pesten és Budán

Megszólaltatjuk a laptopot. Hangszórók

A vezeték nélküli hangszóró szettek ára a félmillió forintot is elérheti

2017. október 29. - laptopcafe
laptop hangszórók a jobb lejátszási minőséghez. vezeték nélküli hangsugárzó szettek csatlakoztatása. film, zene, hangzás

atlatszo hangszoro laptopElképesztő és szögegyszerű hangszórók

A laptop tulajdonosok többsége nem foglalkozik a hangképzés kérdésével, hiszen a beépített hangszórók a modern gépekben tökéletesen megfelelnek a felhasználók igényeinek. A beépített hangszórók mellett filmnézéshez használhatunk fülhallgatót, ami biztosíthatja a tökéletes hanghatást.

Mit tegyél, ha társaságban szeretnél filmet nézni a laptopon?

Adódik az egyértelmű válasz, hogy streamelni kell a TV-re a filmet. A legújabb trend azonban, hogy nem vásárlunk TV készüléket, a laptophoz veszünk nagyobb kijelzőt, de a meglévő eszközök nem biztosítanak térhatású hangzást, gyenge a basszus. Lássunk néhány érdekes, futurisztikus, vagy éppen egyszerű hangszórót a probléma megoldására

harman kardon laptop hangszoro

Harman Kardon SoundSticks III

A SoundSticket 2000-ben tervezte a Harman Kardon, jelenleg a 3-as verziónál tartanak. A 2.1-es hangszórószett oldalsó elemei darabonként 4 hangszórót tartalmaznak, a szett névleges teljesítménye 10W. Ha WiFi-vel szeretnéd csatlakoztatni a laptopodhoz, 230 dollárt kell fizetned, a vezetékes változat 60 dollárral olcsóbban kapható.

A futurisztikus kinézet mellett sokakat érdekelne a hangminőség, azonban erről nem sok szó esik a gyártó oldalán sem.

Edifier USA Luna Eclipse

hangszóró luna eclipseHordozható géphez hordozható hangszórót! Az alig három hüvelykes hangszórópár Bluetooth-on csatlakozik a laptophoz, a könnyű kezelhetőséget pedig egy távirányító biztosítja. A három színben is kapható kütyü különlegessége, hogy mindkét hangszóró dobozában találunk mélynyomót is, mely elméletileg 74W névleges teljesítményre képes. Csodát ne várj a kütyütől, arra viszont jó, hogy a parkban ülve is élvezhesd a házimozi hatást. Az eszköz a maga 200 dolláros árával nem a legkedveltebb a laptop tulajdonosok körében.

Logitech Z533

logitech z533 hangszóró laptophozA Logitech által gyártott eszközök jó minőségükről és a könnyű kezelhetőségről ismertek. A Z533-as, 2.1-es hangszórószett különlegessége a vezérlőegység, melyhez három eszközt csatlakoztathatsz egyidőben. A laptop, tablet és okostelefon egyidejű csatlakoztatásával a lejátszás mellett a szinkronizáció is megoldható.

A 30W-os mélynyomó és a 15W-os hangszórók ára mindössze 100 dollár.

Bowers & Wilkins MM-1

bowers and wilkins mm1 prémium hangszóróElegáns, hordozható, vezeték nélküli hangszórópár. A fekete és acél színben pompázó, prémium kategóriás hangszóró egy valóban elegáns laptop kiegészítő lehet. A kiváló hangzásnak köszönhetően észrevehetetlen, hogy nincs mélynyomó a laptophoz csatlakoztatva. A VIP külsőnek és a minőségi belsőnek megvan a maga ára, hiszen 400 USA dollárt kérnek ezért a kütyüért.

A meghökkentő és érdekes hangszórók ára akár a félmillió forintot is elérheti. Az átlátszó műanyag mellett a fém, króm kivitelű, vezeték nélküli kütyük a legdivatosabbak.

 

Megszólaltatjuk a laptopot könnyen, egyszerűen csatlakoztatható hangszórók segítségével. További érdekes és izgalmas olvasnivaló témák: notebook alkatrész, laptop hardver, mélynyomó hangszóró, laptop kiegészítők, kütyü.

A bejegyzés trackback címe:

https://laptopcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr9013114394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takacsveca93 2017.12.09. 18:00:59

Ilyen Logitech hangszóróval leptem meg magamat Karácsony alkalmával :) Egy problémám van vele, hogy néha ilyen 'recsegő' hangot ad, ha hangosabban hallgatom a zenét. Gondolom ez nem normális? De már nézegetek másikat, ha ezt visszavinném
www.ujsagomat.hu/emag/

moha-bácsi 2018.02.20. 09:09:29

Harman Kardon-t volt alkalmam hallgatni: nagyon-nagyon jó hangja van!
LAPTOPCAFÉ - www.laptophardware.hu - Laptop szervíz Budapest - 13. kerület: Angyalföld. Webáruház és szakszerviz Pesten és Budán - Notebook alkatrészek minden típushoz. Ingyenes laptop kijelző csere, javítás. Szerelési tippek - kijelzőcsere házilag. Vírusirtó program telepítése hotdozható számítógépre - javító műhely budapest. Akkumulátor töltő, billentyűzet minden laptoptípushoz. További kulcsszavak Google kereséshez: PC meghibásodás - laptop_töltő - - számítógép megjavítása Budapesten - Béke út, Fehérvári út - szakszerű kiszolgálás
süti beállítások módosítása