Laptop Café Blog - Laptop, tablet, netbook használat és javítás, tippek, ötletek - Laptopszerviz Pesten és Budán

8 tablet a leghosszabb akkumulátor-üzemidővel

2017. augusztus 26. - laptopcafe
hosszú akkumulátor üzemidő - tablet, laptop választás - hardver eszközök összehasonlítása - akku használat

amazon-fire-hd-8-akku-uzemido.jpg

TOP 8. Táblagépek a leghosszabb akkus üzemidővel

Amikor utazás közben elővesszük tablet gépünket, hogy elűzzük unalmunkat a friss hírek böngészésével, vagy belemerülünk egy e-könyv olvasásba, netán kedvenc filmsorozatunk új epizódjának nézésébe - akkor semmi sem kellemetlenebb, mint megszakítani a szórakozásunkat csak azért, mert lemerült a készülék akkumulátora. Ha buszon vagy vonaton ülünk, nem biztos, hogy találunk hálózati csatlakozót a töltő számára, ha mégis, akkor a csatlakoztatott és emiatt mobilitásában korlátozott géppel nem annyira kényelmes a videojáték vagy a sorozatnézés. Ilyen esetekben nemcsak az lehet jó megoldás, ha van nálunk egy powerbank, hanem az is, ha eleve olyan táblagépet vásárolunk, amelynek akku-üzemideje a lehető legmagasabb.

Következik az üzemidő szempontjából a legkitartóbb táblagépek.

ipad-pro-10-5-inch-tablagep.jpgiPad Pro 10.5-inch (13:55)

Az Apple legújabb táblagépe, a 10,5 inch-es iPad Pro az egyik leghosszabb akkumulátor-üzemidővel rendelkező táblagép pillanatnyilag. A készülék gyári leírása szerint ez a tablet 13 óra és 55 percen át működhet egyetlen akkufeltöltéssel, ez pedig rendkívül hosszú üzemidőnek számít, emellett a tablet hihetetlenül gyors teljesítményt nyújt, hála az A10X Fusion CPU-nak. Mindez szupervékony kivitelezésben.

iPad 9.7-inch (12:59)

ipad-2017-9-7-inch-laptop.pngAz Apple 9,7 inch-es laptopja közel 13 órán keresztül életképes egyetlen feltöltéssel. Szintén mellette szól, hogy előnyös áron hozzá lehet férni, fényes kijelzővel és nagyszerű hangszórókkal rendelkezik.

Mindkét fenti modell jellemzői: Széles színtartományú kijelző (P3), 625 cd/m2 maximális fényerő. Széles látószöget biztosító, kettős tartományú képpontok, zsírtaszító képernyőbevonat

Amazon Fire HD 8 (11:19)

amazon-fire-hd_8-tablet.jpg

Több mint 11 órás üzemidőt kapunk, ha megvásárolunk egy Amazon Fire HD 8-at, amely a prémium szolgáltatásra feliratkozott tagok számára hozzáférést biztosítanak rengeteg könyvhöz, filmhez és televíziós műsorhoz. A 8 inches táblagép 1280x800 képpontot jelenít meg, és a kijelző mögött egy új vezérlő teljesít szolgálatot, amely négy magos felépítésben látja el a feladatait.

Lenovo Yoga Book (9:31)

lenovo-yoga-book-akku-uzemido.jpgA Lenovo Yoga Book egy feltöltéssel 9 és fél órát bír, innovatív terméknek számít. Hi-tech kivitelezés: kibontás után felül található a gép, alatta pedig a tartozékok, különleges érintőfelülettel, érintésérzékeny gombokkal rendelkezik. A Lenovo Androidhoz való optimalizálása hasznos, de használatuk hagyományos laptop módban előnytelen. Különleges élményt jelent az írott jegyzetelés a speciális ceruzával ezen a gépen. Lenyűgöző a tablet külső megjelenése, imponáló a leheletvékony kialakítás. Éppenséggel nem tartozik az alacsony árfekvésű hardver eszközök közé.

Samsung Galaxy Tab S3 (8:45)

Aki szeretne billentyűzetet a táblagépéhez, az értékelni fogja a Galaxy Tab S3a-t, a 8 óra, 45 perces üzemidővel. S Pennel felszerelt, melyet rajzoláshoz terveztek, ezen kívül prémium kialakítást kapott. A 9,7 inch-es képernyő támogatja a HDR-t, ami azt jelenti, hogy nagyon élénk színek elevenednek meg a képernyőn.

Huawei MediaPad M3 (8:42)

Egyetlen töltéssel 8 óra és 40 percig működő Huawei MediaPad M3 egy kicsit drága, viszont a befektetett összegért cserében kifinomult dizájnt, fényes kijelzőt, kiváló audio minőséget és megbízható teljesítményt, valamint Huawei EMUI képernyőt kínálnak.

Asus ZenPad 8 (8:22)

Az Asus ZenPad 8 amellett, hogy 8 óra és 22 percig működik egyetlen feltöltéssel, világos és pontos kijelző tartozik hozzá, kiváló hanggal és nagyon könnyű kialakítású eszköz, szinte el is feledkezünk róla, mikor magunkkal visszük. Sajnálatos módon hajlamos leállni, mikor alkalmazások közt tallózunk.

Asus ZenPad 3S 10 (8:09)

Bár sok Windows táblagép és 2 az 1-ben laptop feláldozza az üzemidőt a teljesítményért, az iPad Pro egyensúlyt teremt az akkumulátor élettartam és a sebesség között. A tesztelés során ez a 12,9 inch-es gép több mint 10 órát bírt ki egy feltöltéssel. Az iPad pro nem olcsó és nem képes helyettesíteni egy laptopot, viszont az iPad Pro A9X processzor, 5 millió pixeles kijelző, opcionális Apple ceruza és az intelligens billentyűzet sokoldalú, érdekes eszközzé teszi.

TOP 8 TABLET. Táblagépek a leghosszabb akkumulátor-üzemidővel. Acer, Apple és Asus laptop akkumulátorok a budapesti laptopszervizben nagy választékban kaphatók - ingyenes beszerelés, 12 hónap cseregarancia - hosszú üzemidejű akkumulátor szerinti hardver eszköz választás, akku üzemidő összehasonlítás. helyes akkumulátor_használat

A bejegyzés trackback címe:

https://laptopcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr5912778824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pobeda 2017.08.27. 11:58:48

A tesztek mást mutatnak. Chip 2017/08.
iPad Pro 9,7= web/video 5:05/5:11
iPad LTE 9,7= 4:58/6:30
Galaxy tab S3 LTE = 9:05/8:16

TomekKowal 2017.08.27. 12:09:54

Lenovo Yoga tablet? Szerintem simán rajta kellene lennie a listán,anno nekem is kibírt több, mint 10 órát.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.08.27. 14:00:02

Az enyém termeli az áramot, nem győz az elmü fizetni érte

pobeda 2017.08.27. 14:02:09

@enpera: Írtam. Chip Magazin idei 8. száma. 2017/08 az 56-58.oldal.

artifex · http://www.amywinehouse.co.uk/ 2017.08.27. 21:15:30

"Huawei EMUI képernyőt kínálnak"
ahha

artifex · http://www.amywinehouse.co.uk/ 2017.08.27. 21:18:03

Asus ZenPad 3S 10 alatt iPad Pro szöveg.
LAPTOPCAFÉ - www.laptophardware.hu - Laptop szervíz Budapest - 13. kerület: Angyalföld. Webáruház és szakszerviz Pesten és Budán - Notebook alkatrészek minden típushoz. Ingyenes laptop kijelző csere, javítás. Szerelési tippek - kijelzőcsere házilag. Vírusirtó program telepítése hotdozható számítógépre - javító műhely budapest. Akkumulátor töltő, billentyűzet minden laptoptípushoz. További kulcsszavak Google kereséshez: PC meghibásodás - laptop_töltő - - számítógép megjavítása Budapesten - Béke út, Fehérvári út - szakszerű kiszolgálás
süti beállítások módosítása